Info avond VGPF clubs

Info avond VGPF clubs

Beste clubs,

Op de AV van de Vlaamse Gewichtheffers en Powerlifting Federatie in 2023 werd het idee geopperd om op een informele meeting de powerlifting en gewichthefclubs uit te nodigen. De bedoeling is om de clubs van de verschillende sporten dichter bij elkaar te brengen. Daar dit nog niet werd georganiseerd neemt de federatie graag het initiatief hiervoor.

We nodigen 2 afgevaardigden per club uit op een informele info avond op 23 maart aan de watersportbaan in Gent, vanaf 19u.

Inschrijving is verplicht, er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Brand@VGPF voor 15/03 om 12u. Na inschrijving wordt de locatie doorgegeven.

De avond is een meeting voor de clubs, aan de clubs. De federatie voorziet het platform, maar stuurt niet aan. Info uit deze avond kan worden meegenomen op de komende Algemene Vergadering en het verdere beleid. Als inhoud van de avond zijn verschillende onderwerpen mogelijk: Advies van de clubs naar elkaar, naar de federatie, over de sport, input over het beleid, stemrecht op de AV…