WK Masters WL kampioenschap 2023

WK Masters WL kampioenschap 2023

De inschrijving voor het WK European masters weightlifting kampioenschap 2023 in Polen staat open. Deze gaat door op vrijdag 18 augustus t/m zaterdag 26 augustus 2023, in Wieliczka/ Krakow, Polen. Voorlopig programma in bijlage. Wie de minima heeft behaald (in bijlage), en dit jaar minstens 35 jaar wordt, kan zich via de website www.imwa-reg.com inschrijven tot ten laatste 19 juni 2023 middernacht. De code om zich in te schrijven via de website is te verkrijgen via de federatie; via brand@vgpf.be.

Voor internationale deelnames is het nodig (jaarlijks) de verklaring op erewoord in te vullen, te ondertekenen, en door te sturen (brand@vgpf.be) in het teken van het anti-dopingreglement.

Entry fee is €160, te betalen op de rekening van de VGPF: BE21 7390 2211 6203. Alle gezamenlijke inschrijvingsgelden worden uiteindelijk doorgestort naar de organisatie.

Na inschrijving wordt de bevestigingsmail opnieuw aan de federatie doorgestort (brand@vgpf.be).

Alle leden die zich succesvol inschrijven, worden hiervan op de hoogte gesteld. We brengen de deelnemers met elkaar in contact om praktische info te verdelen die door de deelnemers zelf te kiezen zijn: transport, overnachting, voeding.

Samenvatting:

  1. Inschrijvingscode opvragen
  2. Minima behalen voor deelname
  3. Inschrijven op de website
  4. Bevestigingsmail doorsturen
  5. Ingevulde verklaring op erewoord doorsturen
  6. Inschrijvingsgeld doorstorten