VLAAMSE GEWICHTSHEFFERS EN POWERLIFTING FEDERATIE

Ontdek alles over de VGPF

Over ons

Ontdek het team achter de VGPF!

Missie en doelstellingen

Bekijk waar de VGPF voor staat!

Contact

Openingsuren, e-mail, postadres ...

Nieuws

Algemene Vergadering VGPF 2024

De Algemene Vergadering van de VGPF gaat door op vrijdag 24/05/2024. De vergadering gaat door vanaf 19u in zaal 1 van het Sportverblijf in Gent (naast de topsporthal). Adres: Zuiderlaan 14, 9000 Gent. De uitnodiging en agenda worden nog naar de clubs verstuurd. Meer info via brand@vgpf.be. Vooraf aanmelden verplicht.

Read more

Info avond VGPF clubs

Beste clubs, Op de AV van de Vlaamse Gewichtheffers en Powerlifting Federatie in 2023 werd het idee geopperd om op een informele meeting de powerlifting en gewichthefclubs uit te nodigen. De bedoeling is om de clubs van de verschillende sporten dichter bij elkaar te brengen. Daar dit nog niet werd georganiseerd neemt de federatie graag […]

Read more

Trainer C Gewichtheffen

Tot 23/02 kan nog ingeschreven worden voor de Trainer C Gewichtheffen van de Vlaamse Trainersschool ism de VGPF. Gelieve een mail te sturen naar secretariaat@vgpf.be indien u wenst deel te nemen. Lesdagen zijn: zondag, 25/feb, zaterdag  2/mrt, zaterdag  9/mrt, zaterdag 23/mrt, zondag 24/mrt, zaterdag 13/apr. Meer info via mail: brand@vgpf.be, en hier.

Read more